Welkom bij

Wereldwinkel Sittard

Over Wereldwinkel Sittard


Wereldwinkel Sittard is in 1983 begonnen in een huiskamer en is nu een gezellige cadeauwinkel met bijzondere, authentieke en exclusieve artikelen. De winkel wordt helemaal gerund door ruim 30 vrijwilligers en een variërend aantal taalstagiaires. Zij helpen u graag bij het kiezen van een passend cadeautje of geven uitleg bij de vele smaken en geuren van de diverse producten. Of ze informeren u desgewenst over de moeilijke omstandigheden, waaronder veel mensen in andere delen van de wereld leven en over de grote verschillen die er zijn in de verdeling van welvaart.

 

Enkele van onze medewerkers hebben een werkgroep gevormd die u kunt uitnodigen om een voordracht te geven over fairtrade, de millenniumdoelen en onze missie als Wereldwinkel. U kunt hen bijvoorbeeld uitnodigen om een presentatie te geven als onderdeel van een thema-dag van uw school of als inleiding voor een discussie-avond van uw vereniging.

Voor een relatiegeschenk of kerstpakket kunt u eveneens bij Wereldwinkel Sittard terecht. Ook is de VVV-bon bij ons inwisselbaar.

Klik op onderstaande link om onze winkel virtueel te bezoeken.

"https://walkinto.in/easyembedview/bJbZgdfXuf-1gW-eOGQdf"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
   
   
   
   
   
   

 

Bezoek ons op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Wereldwinkel Sittard via onze Facebook-pagina. U kunt o.a. cadeautips, informatie over nieuw assortiment en extra aanbiedingen van ons verwachten. Vind ons via onderstaande link !